Det som inte är stulet eller brunnet finns, brukar min mamma säga.... Och hon hade rätt även denna gång ❤️

Jag vet att jag fick en fingerborg av henne. Ett arvegods i silver.... Jag sticker sönder mig när jag broderar, så tanken var god. Mammors tankar brukar vara de ❤️ Jag däremot är en idiot..... Jag kan inte sy med fingerborg, jag bara slutar använda de fingret och sticker mig i nästa..... 😳 

Iaf så försvann fingerborg 😱 Och jag har inte kunnat hitta den..... 

Idag så började jag på att sortera mina projekt. Stickning, virkning, nålbindning, broderi, mm, i var dsina projeltpåsar. Enkelt att rycka med sig när man drar på tur (om den tiden kommer tillbaka). Yllebroderierna hittade dock innen bra "påse". Men jag letade fram alla pågående och kommande yllebroderierprojekt.... Utan att veta var/hur jag ska förvara det....  

Där, i påsen tillsammans med mönstret till min första brudkudde..... 

Så...... Ännu en gång har mamma rätt.... Mammor har alltid rätt ❤️❤️❤️