Känns som det var mitt inlägg förra veckan..... Men det finns många ljus i tillvaron. Idag så började ett av höstens mest lysande ljus; Slöjdklubben ❤️.  I slöjdföreningen Visa Mig namn har vi en Slöjdklubb för hågade mellan 7-14 år. Idag startade den 5te terminen. 

Det var med stor förväntan och pirr som jag knöt fast slöjdklubbsvimpeln idag.  

Jag var där lite mer än en timma i förväg och letade fram material, kände på lokalen, väntade in ungdomarna. Framför mig låg 3 intensiva timmar som slöjdklubbshandledare. Det känns så bra att sätta sig ner med ett glas vatten, eller kaffe, och vänta in att dörren kastas upp och sa alla kommer.

Idag vart vi bara halva styrkan, solen sken och det finns mycket som lockar utanför vår källare. Men de unga som kom var på hugget och kastade sig över brodderiets utmaningar. Det broderades ett fantastiskt träd på en kudde, med lite lavendel i. Det syddes en påse (vi har blivit med symaskin) och knåpades ihop en snodd å snoddcykeln. Det blev nästan en ryggsäck, nästan en fågel, och nästa en Uggla. De får vi göra klart om två veckor när vi träffas igen.

Mera ljusglimtar hittar ni hos Gemsofmylife